Korona tiedoitus 1.12.-18.12. ajalle

Koronatilanne ohjeistus Roudassa ajalle 1.12.–18.12.2020

Oulu ja Pohjois-Pohjanmaa ovat koronaepidemian leviämisvaiheessa. Sen johdosta Oulussa on linjattu toimintaohjeita, joilla pyritään hillitsemään epidemian leviämistä. CrossFit Routa on auki jäsenille harjoitteluun. Tämän hetkisen tietojemme mukaan kuntosalit eivät ole merkittävässä roolissa koronavirustartuntojen osalta, kun seuraavat toiminta- ja hygieniaohjeita on noudatettu huolella.

 

  1. Tule Routaan vain terveenä! Jää kotiin, jos tunnet olosi vähänkin sairaaksi.
  2. Säilytä kaikissa tilanteissa 2m TURVAVÄLI kanssa treenaajiin.
  3. Kasvomaskia suositellaan Oulussa käytettäväksi julkisissa sisätiloissa ja aina, kun turvaetäisyyttä ei voida noudattaa (pukuhuoneet). Treenatessa ei tarvitse käyttää kasvomaskia.
  4. Huolehdi käsihygieniasta! THL suosittelee ensisijaisesti huolellista käsienpesua vedellä ja saippualla. Pese heti kädet kun tulet sisälle Routaan ja kun lähdet pois. Löydät myös käsidesiä sisätiloista, mutta tämä ei ole niin tehokas vaihtoehto.
  5. Pukuhuoneiden käyttö ei ole välttämätöntä. Pue treenivaatteet päälle jo kotona valmiiksi ja käy kotona suihkussa. Jos tämä ei ole mahdollista, niin toki Roudan pukuhuoneita ja suihkuja voi käyttää.
  6. WOD:ien kävijämäärä on rajoitettu max 10 henk. Omatoimisalin 6 henk. Näillä määrillä turvavälit onnistuu varmasti!
  7. Valmentaja on mukana tunnilla ohjeistamassa ja pitämässä järjestystä yllä.
  8. Putsaa käyttämäsi harjoitusvälineet desinfiointiainetta ja paperia käyttäen.
  9. Suojaa suusi hihalla tai pyyhkeellä, kun aivastat tai yskit. Yskiminen voi olla normaalia kun treenaa kovaa.

 

Käy mahdollisuuksien mukaan treenaamassa aamulla tai päivällä, jolloin ei niin paljon ruuhkaa. Myymme myös lisähintaan kulkulätkiä, jolla pääset harjoittelemaan 5-22 välillä. Teemme myös joka päivälle kotitreenin, tämä on suositeltava vaihtoehto!

Valmentajalla on oikeus poistaa treenaaja Roudan sisätiloista ja ylläolevat ohjeet ei toteudu. Turvallinen treenaaminen ja taudin leviämisen estäminen on ensisijalla.

 

Mukavia treenihetkiä ja Joulun odotusta! About 3 viikkoa ja toivottavasti päästään taas normaalimpaan toimintaan.