Aleksi Kortesalmi


Hei kaikille!

Olen Aleksi Kortesalmi 36-vuotias miehen alku. Pienestä pitäen urheilu on kuulunut elämääni enkä ilman sitä voisi elää. Pienenä pelasin jalkapalloa ja harrastin yleisurheilua. Murrosiässä aloitin kaukalopallon, jossa saavutin SM-mestaruuden. Olen pelannut kaukalopalloa niin divari- kuin myös SM-tasolla. Vastapainona pelaan amatöörinä Snookeria ja Poolia.

Olen aina halunnut haastaa itseäni, joten vuonna 2010 juoksin maratonin. Olen myös kokeillut Kärkkäinen Challenge seikkailu-urheilu -tapahtuman. Koska kokoaikainen oman itsensä haastaminen ei ota loppuakseen niin vuonna 2011 tutustuin netin kautta CrossFittiin, ja se oli sitten siinä! Jäin Lajiin välittömästi koukkuun kyseisen urheilumuodon moninaisuuden ja haasteellisuuden vuoksi. Olen ollut CrossFitin aktiivinen harrastaja viisi vuotta, joten pitkäaikainen haave valmentamisesta toteutuu. On hienoa kehittyä myös valmentajana, mikä edesauttaa minua varmasti kilpailijana ja harrastajanakin!

Valmentajana haluan olla ymmärtäväinen ja reilu. Minun kanssani ei tule koskaan olemaan tylsää, eikä minua tarvitse pelätä, vaikka liikkeet eivät heti sujuisikaan. On monia asioita, jotka eivät heti onnistu CrossFitissa, eivät ne minullakaan onnistuneet. Hyvä ja motivoitunut asenne riittää ja niillä me saavutamme yhdessä sinun tavoitteesi!  Minä olen sinun tukipilarisi.

Tervetuloa treenaamaan meille! Tehdään sinun tavoitteistasi totta!

 

Koulutukset:

CrossFit level 1 Trainer (attendee)

Painonnoston ohjaajakoulutus

LesMills Instructor

Lähihoitja erik. Ensihoitaja