Juuso Kärki


Juuson elämään on kuulunut koko ajan liikunta eri muodoissa. Kipinä liikuntaan syttyi jääkiekosta, jota Juuso pelasi parikymppiseksi asti. Jääkiekon rinnalla on ollut myös jalkapalloa sekä yleisurheilua. Teini-iässä Juuso kiinnostui kuntosaliharjoittelusta paremman penkkituloksen ja isomman hauiksen motivoimana. Kuntosaliharjoittelun ohella kestävyysurheilu on ollut aina lähellä sydäntä. Lätkän jälkeen tuli kokeiltua myös triathlonia, mutta innostus puntin nostoon säilyi sen ohella.

CrossFitiin hän tutustui avovaimon kautta 2016 ja se vei heti mukanaan. CrossFitin valmennushommat alkoivatkin reilun puolen vuoden harrastamisen jälkeen CrossFit-salilla ja sillä tiellä on pysytty, mutta paikkakunnan muuton myötä saliksi vaihtui CrossFit Routa. Valmennusten ohella Juuso kilpailee CrossFitissa. CrossFitissa Juusoa motivoi eniten se, että salille tultaessa löytyy aina jotain kehitettävää ja totta kai itse kilpaileminen.

”Jokaisella voi olla CrossFitissa eri tavoitteita ja sitä kautta voi löytää oman parhaan potentiaalinsa. Liikunta-alan ammattilaisena pidän kaikkia lajeja ja liikuntamuotoja hyvinä muotoina, mutta CrossFit on ehdottomasti niistä paras ja antoisin.

Valmentajana olen kannustava, helposti lähestyttävä ja kaikki huomioonottava valmentaja. Pyrin päivittäin kehittämään itseäni valmentajana ja koen, että ihminen voi aina oppia uutta, eikä koskaan ole täysin valmis. Kysy minulta mitä tahansa liikuntaan, terveyteen tai vaikka ravintoon liittyen, niin pyrin auttamaan parhaani mukaan.”

Koulutukset:
Kajaanin ammattikorkeakoulu, Liikunnanohjaaja (amk) vm. 2019 (kesken)

Suomen Urheiluopisto, Liikuntaneuvoja vm. 2017

Ensiapu II -kurssi

SPNL Painonnosto-ohjaaja, Taso 1

SUH Uimaopettajatutkinto

SUH Uinninvalvoja

SUH Vauva- ja perheuinninohjaaja

FISAF Kuntosaliohjaajakoulutus, Taso 2

SUL Yleisurheiluohjaajakoulutus, Taso 1

SNL Kuntonyrkkeilyohjaajan peruskurssi, Taso 1

Liikunnanohjauksen peruskurssi 1/2015-5/2015