16.3.2020 Koronavirus

Hei Routalaiset

Tänään 16.3. on tullut hallitukselta uudet linjaukset, jotka hallitus antaa valmiuslain käyttöönottoasetuksen eduskunnalle huomenna tiistaina 17.maaliskuuta. Keskiviikkona nämä astuvat voimaan ja mahdollisesti tulee vielä tarkennuksia tai muutoksia. Emme haluaisi vielä sulkea Routaa ja antaa teille mahdollisuuden treenaamiseen, eikä laitettasi vielä korttia kuivumaan. Pyrimme antamaan teille edelleen rahalle vastinetta parhaamme mukaan uudet linjaukset ottaen huomioon. Harjoittelu tuo iloa ja energiaa vaikeinakin aikoina! Tässä tulee ohjeet, miten toimitaan toistaiseksi:

  • Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus harjoitella Roudassa 7:00 – 20:30. Hälytykset menevät normaalisti 22:15 päälle, ennen sitä on viimeistään poistuttava. Pe – Su lyhyemmät aukioloajat
  • WodConnectiin KAIKILLE PAKOLLINEN ilmoittautuminen. Koskee niin CrossFit- ja painonnosto jäseniä, sekä kulkulätkällä kulkevia. CrossFit Roudan sisätiloissa saa olla MAKSIMISSAAN 10 henkilöä. Isosali+omatoimisali+suihkut jne.=10 henkilöä. Poistan kaikki aikaisemmat tunnit Wodconnectista ja uudet tunnit tulevat näkyviin pian ilmoittautumista varten.
  • Open Gym -tunnit alkavat seuraavasti: 7:00, 8:15, 9:30, 10:45, 12:00, 13:15, 14:30, 15:45, 17:00, 18:15 ja 19:30. Tällöin joka tunnin jälkeen jää aikaa 15min siivota ja puhdistaa omat välineet, käydä pesulla ja poistua. Open Gym -tunneille tulijoita varten teemme edelleen video-ohjeistuksia.
  • Valmentajat ovat ns. päivystyksessä tuona ajalla. Valmentaja on paikalla, jos WodConnectiin on ilmoittautunut alle 10 henkilöä. Tällä yritämme myös välttää sellaisia tunteja, ettei sali ole täysin tyhjillään.
  • Teemme vaihtoehtoisen KOTITREENIN, jossa ei tarvitse välineitä. ENSISIJAISESTI SUOSITTELEMME TÄTÄ VAIHTOEHTOA.
  • KIINNITETÄÄN ERITYISTÄ HUOMIOTA HYGIENIAAN. Samat ohjeet pätevät edelleen, mitkä laitoin viime ohjeessa.

Annan nämä ohjeet nyt, mutta valmennustiimin kanssa keskustellaan vielä lähipäivinä, mitkä ovat parhaat ratkaisut CrossFit Roudan jäsenille, yritykselle ja yhteiskunnalle.

Jori
(http://www.crossfitrouta.fi/ohjeistus-koronavirukseen/)