25.1.2021

Uudet painonnostovalmennuksen järjestelyt. Olemme muuttaneet alkuvuodesta painonnostojäsenyyden toimintamallia. Aikaisemmin jäsenyydet olivat ryhmämuodossa, nykyään jäsenemme harjoittelevat kahdessa luokassa: Edistyneet ja aloittelijat. Tällä muutoksella jäsenemme pääsevät vapaammin valitsemaan harjoitteluajan ja saamme samantasoiset urheilijat samalle tunnille.

Tämän hetkisen Koronatilanteen vuoksi järjestämme painonnosto tunteja porrastetusti CrossFit tunteihin nähden. Välttääksemme ruuhkia Roudan sisätiloissa ja pukuhuoneissa: painonnosto tunteja on enemmän päivällä, viikonloppuna ja ne alkavat eri aikaan kuin CrossFit tunnit. Suosittelemme kuitenkin välttämään tiloja, joissa turvavälit eivät mahdollisesti toteudu (pukuhuoneet/suihkut). Tarjoamme jokaiselle päivälle mahdollisuusen osallistua turvalliseen painonnosto valmennukseen. Koronan hellittäessä lisäämme valmennustunteja myös arki-iltoihin.

Olemme pidentäneet treeniaikaa illalla. He joilla on kulkulätkä, voivat harjoitella 22:15 asti ja salilta poistuttava viimeistään 22:30 mennessä.

Nyt on hyvä tilaisuus parantaa painonnosto-osaamistasi! Varsinkin päivällä ja viikonloppuna tunneilla paikkoja vapaana ja lisäämme tunteja sitä mukaan viikkokalenteriin kun tunnit täyttyvät.

Lue lisää Routa Weightlifting jäsenyydestä

 

Muistetaan tulla vain terveenä routaan ja pestään käsiä saippuan kanssa.