CrossFit Routa goes Yoga!

Crossfit ROUTA goes yoga! TO 15.12.2016 klo 18.30

Pop Up Yoga Oulu tarjoaa Crossfit Roudassa ilmaisen tutustumistunnin yogan maailmaan! Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta tai CF Roudan jäsenyyttä. CF Roudan vakkaritunnit starttaavat heti tammikuussa 2017.

Yogasta tuntuu olevan hyötyä minkä tahansa urheilu- ja liikuntalajin harjoittelussa. Yoga esimerkiksi kehittää erittäin monipuolisesti koordinaatiota ja lihasvoimaa, lisää kudosten elastisuutta ja parantaa nivelten liikeratoja.

Crossfitille tyypillisiin liikesuorituksiin yoga on avuksi mm. Räjähtävien liikesuoritusten kehittämisessä – Tässä suoritus vaatii ensin lihaksien täydellisen rentouden eli lihasten jännistysvaihtelu korostuu. Yogan avulla voi oppia pois jatkuvan jännityksen ja ponnistuksen menetelmästä ja oppia ottamaan käyttöön nopeita lihassoluja taloudellisesti juuri tarvittavista lihasryhmistä käyttöön. Yoga toimii myös erinomaisesti palauttavana ja hoitavana harjoituksena.

Yoga on maailmalla monen huippu-urheilijan vakkaritreeniä. Lajin nimeen vannovat mm. 11-kertainen surffin maailmanmestari Kelly Slater, NBA-tähdet Blake Griffin ja LeBron, NHL-pelaaja Sean Burke sekä jalkapallosta tuttu Zinédine Zidane. Mikset siis sinäkin?

Kuka? Maria Kauppi/CEO/Founder Pop Up Yoga Oulu

routa-goes-yoga

Marian pitkä – melkeinpä elämän mittainen joogaura alkoi jo 13 vuotiaan (-93). Sen jälkeen mattoa on rullattu auki niin Kiinassa, Berliinissä kuin Kaliforniassa. Ohjauskokemusta ei ihan noin pitkältä ajalta löydy vaan ohjaaminen alkoi vasta 2000- luvun alussa. Maria on kouluttautunut Hatha-yoga ohjaajaksi ja käynyt lukuisia workshoppeja ja koulutuksia niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Joogaa ei Marian tunneilla lokeroida vaan mennään fiiliksen mukaan – päivän tunteen mukana, Maria on mm. Vienyt joogaa Crossfit salille sekä Suomessa että ulkomailla! Marian tunnilla on tekemisen meininki – hyvällä fiiliksellä, rentoutumista unohtamatta! Jooga menee päästä varpaisiin ja sinäkin tulet jäämään siihen koukkuun!

Mitä?

PowerYoga

Sinulle joka haluat yogata lisää energiaa, voimaa ja samalla palautua treenistä. Tunti on ennen kaikkea hauska ja virkistävä tapa treenata. Harjoituksessa teemme helppoja dynaamisia sarjoja joihin jokainen saa omaa tasoaan vastaavan vaihtoehdon voima- ja tasapainoharjoituksia unohtamatta – tunti sopii siis niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin joogaajille. Tunnilla soi energisoiva musiikki ja tunnilta poistut energisenä ja iloisena!

Yoga-tutustumistunti torstaina 15.12. klo 18:30 CrossFit Roudassa. Tervetuloa!

Ilmoittaudu FaceBookissa