Painonnosto seminaari 17.-18.6


Eero “Jääkarhu” Retulainen saapuu jälleen CrossFit Routaan opettamaan painonnoston saloja!

Päivän koostuu kahdesta 1,5h tekniikka/lajiharjoituksesta, joissa ensimmäisessä käydään läpi tempausta ja jälkimmäisessä työntöä (Clean & Jerk). Harjoitusten tarkoituksena on purkaa liikkeet pieniin yksinkertaisempiin osiin, jolloin ne on helpompi sisäistää ja lopuksi muodostaa pienistä osista kokonaissuoritukset ja näin saada harjoittelijoille parempi käsitys liikkeiden ideologiasta ja perusperiaatteista ja saada PR:t paukkumaan!

Harjoitusten välissä on 60min luento painonnostoharjoittelun yhdistämisestä CrossFit-harjoitteluun ja mitä tulee ottaa harjoittelussa huomioon, kun halutaan viedä painonnosto-ja voimatuloksia eteenpäin ilman, että muu harjoittelu kärsii.

Vetäjänä Eero Retulainen. Painonnoston kolminkertainen ja hallitseva Suomen mestari, hallitseva pohjoismaiden mestari, sekä kaksinkertainen EM 10.

Retulainen toimii voima- ja fysiikkavalmentajana usealle Winter War-urheilijalle ja vastaa mm. jääkiekon Liiga-joukkue TPS:n painonnosto-opetuksesta.

Päivä on ainutlaatuinen tilaisuus, joka sopii sekä painonnostossa edistyneemmille jotka haluavat viedä nostamisensa uudelle tasolle, että aivan vasta-aloittelijoille jotka haluavat tehostartin painonnostoliikkeiden opetteluun. Päivän tavoite on viedä jokaisen osallistujan tekemistä eteenpäin ja löytää jokaisen omiin heikkouksiin soveltuvia työkaluja, joita hyödyntää omassa harjoittelussaan myöhemminkin.

AIKATAULU

17.6 Lauantai

9.30:-13:30 Ryhmä 1

13:30-14:00 “Eero Show!”

14:00-18:00 Ryhmä 2 Advanced

18.6 Sunnuntai

9:30-13:30 Ryhmä 3

14:00-18:00 Ryhmä 4 Advanced

Normaaleissa ryhmissä keskitytään enemmän kokonaisuuden hahmottamiseen, turvallisen ja vakaan painonnostotekniikan oppimiseen. Luennolla pyritään antamaan ohjeita painonnosto- ja crossfit-harjoittelun tuloksekkuuden maksimoimiseen lämmittelyn, liikkuvuuden ja ravinnon kehittämisen avulla.

Advanced ryhmissä keskitytään enemmän yksittäisten pullonkaulojen ja pinttyneiden teknisten virheiden korjaamiseen, sekä antamaan lisätyökaluja ja spesiaaliohjeita osallistujan omaa harjoittelua varten. Luennolla keskitytään enemmän painonnostoharjoitteluun ja sen suunnitelmallisuuteen pidemmällä tähtäimellä osana intensiivisempää harjoitustahtia.

Ryhmäkoko on 12 henkilöä/ryhmä.  Paikat täyttyvät nopeasti, joten ilmoittaudu heti.

Hinta: CrossFit Roudan jäsenille vain 39€, muille 45€. Maksaminen ilmoittautumisen yhteydessä kortilla/käteisellä tai liikuntaseteleillä.

Ilmoittautuminen seminaariin tapahtuu CrossFit Roudassa paikan päällä. (kysy valmentajilta)

Viimevuoden seminaarissa Eerp täräytti 140kg tauluun!