Jori Haapalainen


Jori on aktiivinen CrossFitin harrastaja kuin myös kilpailija. Hän löysi CrossFitin vuonna 2013 asuttuaan Ranskassa ja jäi lajiin koukkuun samantien. Jori on myös käyttänyt Personal Trainer työssään CrossFitin metodeja siitä lähtien kun tutustui lajiin. Hänellä on 8 vuoden kokemus Personal Trainerin työstä, jolla hän on aikaisemmin saanut elantonsa. Hän on ohjannut sekä akrobatia, että telinevoimistelu tunteja. Jorin pitkäaikainen haave CrossFit-salin perustamisesta kävi vihdoin toteen, kun hän löysi sopivat ystävät rinnallensa perustamaan salia.

Jori on valmentajana erittäin iloinen ja motivoitunut. Hänen valmennuksessa jokainen saa turvallista ja tehokasta treeniä. Hänen positiivinen energia ja kannustava asenne siivittävää asiakkaan hyviin tuloksiin. Jorilla on aina pilke silmäkulmassa, joka antaa treenaukseen sopivan silauksen huumoria kovan treenauksen ohella. Kaikki tehdään tosissaan, mutta hauskaakin pitää olla!

Jorilla on vahva kilpaurheilutausta jääkiekosta ja golfista. Nykyään Jori pelaa näitä lajeja harrastuksena CrossFitin ohella. Hän on myös kokeillut elämänsä varrella kamppailulajeja, uimahyppyä, jalkapalloa ja salibandyä. Hän on monen lajin kokenut taitaja. Näistä opittuja taitoja hän myös käyttää CrossFit-valmennuksessa.

Jori voi sanoa kokemuksiensa puolesta, että CrossFit sopii kaikille iästä ja taidoista riippumatta. Sillä päivän treenin liikkeet ovat aina skaalattavissa helpommiksi ja loppu peleissä treenaaja haastaa vain itsensä. Tavoitteenaan Jori pitää, että CrossFit Roudassa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja sinne on aina mukava tulla.

Lempinimi: Jorge, Jorgos

Koulutukset:

CrossFit level 1 Trainer

CrossFit Judge

Personal Trainer, FAF (Fitness Academy of Finland)

Kuntosaliohjaaja, FAF (Fitness Academy of Finland)

Kahvakuulaohjaaja, FAF (Fitness Academy of Finland)

Painonnosto-ohjaaja

MyRide –ohjaaja (Suomen ensimmäisestä koulutusryhmästä)

CrossCore –ohjaaja

PowerPlate –ohjaaja