Heidi Antila

CrossFit

Jori Haapalainen

Painonnosto, CrossFit

Katja Multamaa

CrossFit

Miika Antti-Roiko

Painonnosto

Heidi Tuomaala

CrossFit

Hanna-Leena Korpela

Mobility, Crossfit

Sadia Noor-E

Painonnosto

Janne Kakarinen

CrossFit

Jimmy Taivaloja

Painonnosto

Jutta Lohi

CrossFit

Tero Simojoki

CrossFit

Heidi Antila

CrossFit

Jori Haapalainen

Painonnosto, CrossFit

Hanna-Leena Korpela

Mobility, CrossFit

Sadia Noor-E

Painonnosto

Janne Kakarinen

CrossFit

Jimmy Taivaloja

Painonnosto, Manuaalinen terapeutti

Jutta Lohi

CrossFit

Tero Simojoki

CrossFit

Katja Multamaa

CrossFit

Heidi Tuomaala

CrossFit

Miika Antti-Roiko

Painonnosto

fiSuomi

Heidi Antila

CrossFit veti täysillä mukaansa lajin syntysijoilla Kaliforniassa vuonna 2015. Tätä ennen olin liikkunut monipuolisesti ilman varsinaisia tavoitteita ja päämääriä, nyt olen löytänyt itseni jo CrossFit-kisoistakin.

Tämän harrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä, olenhan itsekin vasta näin nelikymppisenä päässyt opettelemaan CrossFitin saloja. Muistan vielä elävästi hetken, kun sain ensimmäisen kerran leuanvedon. Epätoivon ja onnistumisen hetket koukuttavat. Parasta yksilöurheilua mahtavassa joukkueessa!

Tiedän millaisia haasteita me normiliikkujat kohtaamme CrossFitin parissa ja tunnen tuskasi, mutta myös haluan, että onnistut omissa tavoitteissasi.

Koulutukset:

CrossFit Level 2
CrossFit Specialty Course: Gymnastics
Suomen Painonnostoliiton Ohjaajakoulutus, taso 1

Jori Haapalainen

Jori on aktiivinen CrossFitin harrastaja kuin myös kilpailija. Hän löysi CrossFitin vuonna 2013 asuttuaan Ranskassa ja jäi lajiin koukkuun samantien. Jori on myös käyttänyt Personal Trainer työssään CrossFitin metodeja siitä lähtien kun tutustui lajiin. Hän on ohjannut sekä akrobatia, että telinevoimistelu tunteja. Jorin pitkäaikainen haave CrossFit-salin perustamisesta kävi vihdoin toteen, kun hän löysi sopivat ystävät rinnallensa perustamaan salia.

Jori on valmentajana erittäin iloinen ja motivoitunut. Hänen valmennuksessa jokainen saa turvallista ja tehokasta treeniä. Hänen positiivinen energia ja kannustava asenne siivittävää asiakkaan hyviin tuloksiin. Jorilla on aina pilke silmäkulmassa, joka antaa treenaukseen sopivan silauksen huumoria kovan treenauksen ohella. Kaikki tehdään tosissaan, mutta hauskaakin pitää olla!

Jorilla on vahva kilpaurheilutausta jääkiekosta ja golfista. Nykyään Jori pelaa näitä lajeja harrastuksena CrossFitin ohella. Hän on myös kokeillut elämänsä varrella kamppailulajeja, uimahyppyä, jalkapalloa ja salibandyä. Hän on monen lajin kokenut taitaja. Näistä opittuja taitoja hän myös käyttää CrossFit-valmennuksessa.

Jori voi sanoa kokemuksiensa puolesta, että CrossFit sopii kaikille iästä ja taidoista riippumatta. Sillä päivän treenin liikkeet ovat aina skaalattavissa helpommiksi ja loppu peleissä treenaaja haastaa vain itsensä. Tavoitteenaan Jori pitää, että CrossFit Roudassa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja sinne on aina mukava tulla.

Koulutukset:

CrossFit level 1 Trainer

CrossFit level 2 Trainer

CrossFit Judge

Personal Trainer, FAF (Fitness Academy of Finland)

Kuntosaliohjaaja, FAF (Fitness Academy of Finland)

Kahvakuulaohjaaja, FAF (Fitness Academy of Finland)

Painonnosto-ohjaaja

MyRide –ohjaaja (Suomen ensimmäisestä koulutusryhmästä)

CrossCore –ohjaaja

PowerPlate –ohjaaja

Miika Antti-Roiko

Miika on Kalajoen kasvatti ja aloittanut painonnoston 11 vuotiaana, ensimäisen 100 kilon tempauksen hän otti jo 14 vuotiaana! Junnu vuosina Miika oli kova heittämään myös keihästä, mutta painonnosto vei voiton. Kova kehitys vei Miikan Olympialaisiin asti painonnostossa. Tietoa ja taitoa Miika on kerännyt ympäri maailmaa kovilta nimiltä mm. Saksan eliittivalmentaja Stefan Grutzner. Samalla kun hän on itse kilpaillut on hän toiminut myös valmentajana, yksi hänen valmennettavista on päässyt MM-kisoihin.

Miika pääsääntöihin kuuluu, että tyhmät riskin on jätettävä pois harjoittelusta! Miika tykkää opettaa pieniä ryhmiä joissa on rento meininki. Jokaisella ryhmässä harjoittelevalla on kuitenkin oma tavoite, jota tavoitellaan. Tämä määrittää harjoittelun intensiteetin. Jos haluaa päästä korkealle kilpailuissa, on harjoiteltava viisaasti ja kovaa. Miikan ajatus painonnostoon ja valmennukseen perustuu faktoihin ja asioihin, jotka kuuluvat isojen painonnostomaiden harjoitussysteemiin. Nämä on yksinkertaisesti koettu toimiviksi painonnostossa.

Koulutukset:

LPT [Liikunnanohjauksen perustutkinto)

Painonnoston valmennuksen 1 taso

Painonnoston valmennuksen 2 taso

Hanna-Leena Korpela

Minut ystävä houkutteli CrossFitiin kun Routa aukesi 2016. Ja se olikin menoa! Aiemmin olin harrastanut kestävyysjuoksua ja tanssia. Painonnosto ja voimaharjoittelu tuli minulle ihan uutena.

Laji on opettanut minulle paljon uusia liikkeitä ja motorisia taitoja, haastanut henkisesti ja fyysisesti ja tuonut elämään todella paljon uusia ystäviä joiden kanssa on tullut jumpattua jo hyvän aikaa.

CrossFit on älyttömän hyvä laji myös näin myöhemmällä iällä aloittavalle. Minulla iso tekijä oli, että tässä lajissa pystyn urheilemaan näkövammasta huolimatta.

Mobility tunteja olen ohjannut vuodesta 2018. Hierojan työn ja urheilijoiden lihashuollon kautta olen oppinut ymmärtämään kehonhuollon tärkeyden. Sillä ennaltaehkäistään mahdollisia urheiluvammoja ja parannetaan kehon suorituskykyä.

Valmentajana haluan kannustaa jokaista pitämään hyvän huolen itsestä ja muistuttaa, että treenaaminen ei aina saa olla liian vakavaa. Pitää nauraa ja nauttia!

Koulutukset:

Hierojan Ammattitutkinto, Nivelten liikkuvuuden edistäminen EAT, Urheilijan lihashuolto EAT.

Fysiofestarit, Jarmo Ahosen faskiaterapia.

The Female Athlete level 1, Physiodetective.

Suomen painonnostoliiton ohjaajakoulutus, taso 1.

Sadia E-Noor

Olen aloittanut liikunnan kunnolla oikeastaan vasta aikuisiällä. Suurin motivaatio lähti siitä, kun huomasin etten enää voinutkaan syödä ihan mitä tahansa ilman, että se alkoi näkymään minussa.
 
Olen harrastanut kaikenlaista puntteilua ja myöhemmin innostuin aina vain haastavammista liikkeistä.  Luonnollisesti tämä eteni siihen, että alkoi entistä enemmän kiinnostamaan mitä muuta kaikkea siistiä pystyn opettelemaan. Long story short, olen nyt ollut rakastunut painonnostoon jo useamman vuoden ajan. Olen oppinut lähes kaiken lajista Miika Antti-Roikolta ja edelleen jatkan oppimista.
 
Olen positiivinen, avoin sekä omasta mielestäni hauska persoona. Minä uskon, että pystyn auttamaan sinua nostamaan paremmin. Minulta löytyy monenlaisia yllättäviä vinkkejä, ei vain painonnostoon liittyen. Haasta ja kysy mitä vain! Jos en jotain tiedä, niin selvitän asian.
 
Tervetuloa mun tunneille! Ja jos olen treenaamassa niin tervetuloa mun vatsalihasbileisiin!
 
Koulutukset:
SPNL Painonnosto-ohjaaja koulutus

Tero Simojoki

Nimeni on Tero Simojoki ja olen tämmöinen masters ikäinen koutsi. Itse olen harrastanut lajia vuodesta 2015 ja aluksi se oli enemmän kuntoliikkumista, mutta niin vain nälkä kasvoi kehittymiseen ja palo tavoitteellisempaan harjoitteluun syntyi.

Sattumien kautta vaihdoin myös ammattia ja liikunta-ala tuntui luontevalta. Opiskelin itseni liikuntaneuvoja/personal traineriksi ja päivääkään en ole katunut. Lisäksi olen Suomen painonnostoliiton pnok1 ohjaaja sekä kahvakuulaohjaaja.

Crossfit ja toiminnallinen harjoittelu on antanut minulle todella paljon, se on lisännyt sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia sekä tuonut roppakaupalla uusia ystäviä ja motivoivan kannustavan ilmapiirin ympärilleni. Lajin hienous on siinä, että jokainen voi kehittää ja kehittyä eri osa-alueilla. Pyrin valmentajana olemaan kannustava, mutta myös vaativa.
Kehitys vaatii sitä ettet päästä itseäsi liian helpolla. Uskalla yrittää, mutta osaa kuunnella myös kehoasi. Nähdään treeneissä!