1. Anna palautetta. Kerro valmentajille ja/tai omistajille, jos jokin asia painaa mieltä. Jokainen saa olla omana itsenään osa Roudan iloista jengiä. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi ja viihdyt salillamme. Pidetään hauskaa, nautitaan treenaamisesta ja tehdään tätä yhdessä!

2. Tule ajoissa paikalle.

3. Kunnioita, kannusta, taputa, tervehdi ja rohkaise muita – lisää yhteishenkeä. Käy esittäytymässä uusille treenaajille.

4. Siivoa jälkesi. Laita käyttämäsi tavarat paikoilleen ja pyyhi hiki, mankka (pysyy käsissä tai ämpärissä) yms. lattialta ja välineistä.

5. Jätä egosi salin ulkopuolelle! Älä vertaa tuloksiasi liikaa muihin, jokainen treenaa tasollaan. Ole kärsivällinen. Onnettomuudet ja loukkaantumiset ovat yleensä kärsimättömyyden tulosta.

6. Kuuntele. Kun valmentaja puhuu, ole hiljaa ja pysäytä muu tekeminen.

7. Älä pudota tyhjiä levytankoja, käsipainoja tai kahvakuulia. Emme halua rikkoa välineitämme, emmekä sinua. Sinä itse olet viime kädessä vastuussa siitä, mitä painoja laitat tankoon ja miten skaalaat treenisi.

8. Kerro mahdollisista vammoistasi valmentajille, jotta voimme varmistaa turvallisen harjoittelun. Kerro myös, jos jokin muu on vialla esim. jokin väline rikki tai vessasta paperi loppu jne.

9. Voit tuoda lapsesi mukana salille (lapsiparkkiin), omalla vastuullasi ja oman valvontasi alaisina. Huolehdithan myös, että lastenkin jäljet tulee siivottua. Treenialueelle on lapsilta turvallisuussyistä ehdottomasti pääsy kielletty!

10. Omatoiminen treenaaminen tapahtuu ensisijaisesti omatoimisalin puolella ohjattujen tuntien aikana. Ohjattujen tuntien asiakkailla on aina ensisijainen oikeus välineisiin ja opetukseen. Mobility – ja on rampin -tuntien aikana erityishuomio meteliin, ettei tunnin ohjaus kärsi.

fiSuomi